Wat bieden we?

Dagje samenwerken, concentreren of bewegen?

In een omgeving waar hard gewerkt wordt, mogen aangename werkplekken niet ontbreken. DynaHouse heeft hier dan ook veel aandacht aan besteed.

Je kan op elke gewenste manier vorm geven aan je werkdag. Er zijn werkplekken om rustig te werken, een gevoelig (telefoon)gesprek te voeren of juist om prettig samen te werken. Zitten is het nieuwe roken en omdat we gezondheid hoog in het vaandel hebben, kun je bij ons ook werken en bewegen tegelijk. Hiervoor staan speciale fietswerkplekken tot je beschikking.

 

 

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Heb je een grote(re) ruimte nodig voor een presentatie, vergadering, seminar,training of een off-site meeting? Dat regelen we graag voor je. Onze vergaderruimten zijn zo ingericht dat jij, je team en klanten zich comfortabel voelen. Het houdt jullie creatief en gefocust. We voorzien in alles, zodat jij je hoofd helemaal bij de meeting kunt houden.

Groot, groter, groots

Wil je een presentatie geven aan 100 genodigden? Bij ons ben je aan het juiste adres. Via de trap of de lift beland je in een imponerend auditorium met meer faciliteiten dan je wellicht nodig zult hebben. Jouw host zal persoonlijk zorgdragen voor alles wat geregeld moet worden, van presentatiemiddelen tot en met de catering.

Hoe laat spreken we af?

DynaHouse is een ideale omgeving voor een zakelijke afspraak. Je kunt in een van onze heerlijke loungebanken zitten of een tafeltje uitzoeken in ons gezellige restaurant. Er zijn ook diverse werkplekken waar je aan kunt schuiven, bijvoorbeeld om met elkaar aan een project te werken.

Natuurlijk zijn overal mogelijkheden om je laptop aan te sluiten. Zin in koffie of thee? Die mag je onbeperkt gratis pakken.

Gezond en duurzaam 

Als je van gezond en lekker eten houdt, bezoek dan onze lunchroom. Alles wat je ziet liggen, is dagvers. We kiezen zoveel mogelijk voor biologisch en producten die uit de regio komen. Ook de prijs is aanlokkelijk, want voor slechts 5 euro kun je van 12.00 tot 13.30 uur onbeperkt lunchen.

Naast gezondheid is ook duurzaamheid een belangrijke pijler van DynaHouse. Zo maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen, gaan we bewust om met onze afvalstromen en stimuleren we op diverse manieren om niet meer A4-tjes uit de printer te laten rollen dan nodig is.