Digital Investigation medewerkers kozen unaniem voor DynaHouse

Dion Battermann is een van de twee eigenaren van Digital Investigation. Dit bureau met 15 medewerkers is gespecialiseerd in digitaal forensisch onderzoek en de beveiliging van online bedrijfsgegevens. Hun werk doen ze met succes, want ze groeiden eind vorig jaar uit hun kantoor in Hilversum en moesten op zoek naar iets anders.

Lees verder

Ga niet flexwerken, maar dynawerken!

Als je van mensen flexibiliteit verwacht, kom je van de koude kermis thuis. Mensen zijn namelijk in oorsprong niet flexibel, maar wel dynamisch. Elastiek is flexibel, maar zelfs dat wordt op een gegeven moment 'moe' en breekt, net zoals een paperclip. Aan flexibiliteit zit een eind. Dynamiek is tijdloos en grenzeloos.

Lees verder

Workstation As A Service: wel de lusten, niet de lasten

We zijn druk bezig om de punt op de i te zetten van DynaHouse. In DynaHouse vind je full-service workstations voor professionals die niet aan een vaste plek gebonden zijn. Je kunt er werken, loungen, lunchen, afspreken, bewegen, vergaderen en presenteren. De officiële opening van DynaHouse vindt begin 2018 plaats, maar we kunnen niet wachten en nodigen je daarom alvast uit voor een sneak preview en éénmalig zonder kosten aan het werk te gaan.

Lees verder